• Leestijd:2 minuten gelezen

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Vanaf vandaag kunt u stemmen op St. Instandhouding Beltkorenmolen Hermien, voor de aankoop van 64 m2 fijn bezaagd populieren houten delen, dik 32 mm om de meelvloer te vervangen. De oude vloer is aan vervanging toe i.v.m. slijtage en houtworm.

Het slopen van de oude vloer en het aanbrengen van de nieuwe vloerdelen zal door vrijwilligers worden uitgevoerd.

De aankoop van de 64 m2 fijn bezaagde populieren delen dik 32 mm zal rond de € 3500,- bedragen. Voor deze vloer wordt populieren hout gebruikt omdat deze houtsoort de eigenschap heeft nagenoeg splinter vrij te zijn en zodoende de meelzakken die over deze vloer worden gesleept minder hard slijten.

Om een stem uit te brengen op St. Instandhouding Beltkorenmolen Hermien moet u inloggen op de Rabobank app of op de Rabobank website, via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’  kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Verder willen we iedereen bedanken die afgelopen jaar een stem op de Molen heeft uitgebracht zodat we de afrastering rondom de molen hebben kunnen vernieuwen. Deze is door de vrijwilligers van de molen vakkundig aangebracht en kan er weer jaren tegen.