• Leestijd:2 minuten gelezen

Bestuur, molenaars en alle vrijwilligers van Molen Hermien kijken terug op een zeer geslaagde receptie t.g.v. het 200-jarig jubileum van de molen op vrijdag 17 mei 2019. Zij mochten zich verheugen ​over de komst van de Beschermvrouwe van de Hollandsche Molen HKH Prinses Beatrix, die met belangstelling het verhaal van het Project Twee Eeuwen in weer en wind heeft aangehoord en geluisterd naar de betekenis van de molen voor de gemeente en met de molenaars en vrijwilligers in de molen heeft gesproken over het project en over het molenaarsambacht. 

Nadat tijdens de receptie een toost was uitgebracht op de molen met een molenaarsborrel werd door een projectkoor op voortreffelijke wijze het lied “Ons Harreveld” vertolkt. 

Buiten had HKH Prinses Beatrix aandacht voor de gemaakte kunst van vereniging De Kunstenmakers en voor een kort toneelstukje uit het openluchtspel “Alleen de wind weet” van Toneelvereniging Hervelo, dat op 10, 11 en 12 mei was opgevoerd bij de molen.

De komst van HKH Prinses Beatrix gaf extra glans aan de feestelijkheden. Graag willen wij jullie op deze manier bedanken voor jullie komst en felicitaties op welke manier dan ook.

Want zonder jullie was het natuurlijk geen feest!!

Voor foto’s van deze dag KLIK HIER